Staňte se našimi fanoušky na:

Vaječná pomazánka s pažitkou

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pomazánkové máslo (bez příchutě) smícháme s majonézou a rozpuštěným málem. Utřeme stroužek česneku a přidáme se solí a hořčicí k máslu. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme, přepůlíme a na prkénku rozmačkáme vidličkou. Pažitku opereme a nakrájíme na jemno. Vše přidáme do misky k máslové směsi a dobře promícháme. Necháme vychladnout v lednici a podáváme s čerstvým křupavým pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

mochomůrka |31. řijna 2014
ukládám Odpovědět
Vladenka |14. května 2013
Až si dočtu zprávy na PC, jdu jí okamžitě zkusit. Odpovědět
Uzzi1 |5. ledna 2013
je dobrá Odpovědět
sojka30 |23. prosince 2012
to zkusím vypadá to skvěle Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!