Staňte se našimi fanoušky na:

Valtické kuřecí kapsy

Autor receptu: PF*13 (223 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Řízky lehce naklepeme,z obou stran posolíme,opepříme,potřeme hořčicí,posypeme mandlovými lupínky a na každý položíme plátek šunky.Obložené plátky masa v polovině opatrně přehneme a přichytíme je jehlou k sobě.Zprudka opečeme na rozpáleném oleji z obou stran.Podlejeme vínem,přidáme bujon a dusíme 10-15 minut.Pak k masu vložíme hrst na půlky překrojených a pecek zbavených bobulí hroznů a dusíme ještě 5 minut.Maso vyjmeme,do šťávy vmícháme smetanu a sójovou omáčku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Sofii |12. června 2013
to je hezkýýý recept, musím vyzkoušet :-) Odpovědět
Januse |11. června 2013
zase něco jiného Odpovědět
q |11. června 2013
neznám,ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!