Staňte se našimi fanoušky na:

Vařený jazyk naší babičky

Autor receptu: anasy (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jazyk dáme do studené vody a přivedeme k varu. Pak přidáme sůl, koření, celou cibuli a česnek a vaříme doměkka. Uvařený jazyk přelijeme studenou vodou. Podáváme ho teplý s různými omáčkami nebo studený s křenem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

q |11. června 2013
neznám Odpovědět
PF*13 |10. června 2013
hovězí? píše se v názvu naší babičky... Odpovědět
Martinka |10. června 2013
1+ :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!