Staňte se našimi fanoušky na:

Vejce v mléce - Oeufs au lait

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Vejce vyšleháme se solí a cukrem do pěny. Jde to tyčovým mixérem. 2) Mléko svaříme s vanilkou a pak ho postupně zašleháváme do pěny. 3) Směs nalijeme do malých keramických mističek a pečeme na 200 °C asi 20 minut. 4) Podáváme vychlazené.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
super Odpovědět
sonizna |7. řijna 2014
To vypadá dobře :) Odpovědět
objev |2. řijna 2014
Jedná se o francouzský dezert, který trochu připomíná pudink. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!