Staňte se našimi fanoušky na:

Velikonoční nádivka z uzeného masa

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uzené maso uvaříme ve vodě do měkka, vyjmeme, po zchladnutí nakrájíme na kousky. Rohlíky nakrájíme na kostičky, zvlhčíme rozšlehanými vejci, případně trochou vývaru z uzeného masa a necháme prosáknout. Osolíme, opepříme a promícháme s uzeným masem a posekanou petrželkou. Vložíme do pekáče vymazaného máslem a v horké troubě upečeme. Nádivka je skvělá jak teplá, tak i po studenu, podáváme se zeleninovým salátem, dobrou přílohou je i dušený špenát.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

tepito |28. dubna 2013
taky přidávám kopřivy Odpovědět
roxana-zdena |28. dubna 2013
Jo, miluji, ale letos byla bez kopřiv, byly pod sněhem... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!