Staňte se našimi fanoušky na:

Velikonoční květ

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso na tenko rozklepeme, osolíme, okořeníme a potřeme hořčicí. Vejce uvaříme na tvrdo, ochladíme a oloupeme, kapie necháme okapat. Každé vejce vložíme do kapie, položíme na řízek, srolujeme a obtočíme nití. Na pánvi rozehřejeme tuk, závitky osmahneme, podlijeme vodou a podusíme asi 20 minut. Podušené závitky vyjmeme, odstraníme nit a rozkrájíme na čtvrtky. Podáváme teplé, polité vypečenou šťávou, dochucenou kečupem a sójovou omáčkou nebo za studena, nejlépe položené na salátových listech.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Dědeček Hříbeček |22. února 2014
Jo, jo - ještě 2 měsíce a člověk nebude vědět co s vejcema :-)))))))). Odpovědět
roxana-zdena |8. března 2013
Voní to jarem. Tím venku, ne na mytí nádobí! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!