Staňte se našimi fanoušky na:

Velikonoční sekanice

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso uvaříme a rozkrájíme na kostky. Veky nakrájíme na kostky, dáme do mísy a přelijeme vývarem z masa, jen tolik, co veka nasaje. Jinak by hmota byla příliš řídká. Pak přidáme žloutky, nakrájené maso, kopřivy, majoránku, prolisovaný česnek, strouhanku, sůl, pepř a promícháme. Nakonec lehce vmícháme ušlehaný, tuhý sníh z bílků. Připravenou směs dáme na plech nebo pekáč vymazaný tukem a vysypaný hrubou moukou a dáme péct. Pečeme asi 45 minut, až se vytvoří zlatavá kůrka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Vladenka |27. března 2013
určitě to bude moc dobré Odpovědět
jana.remkova.7 |27. března 2013
Je to od pohledu bezvadná dobrota. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!