Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřo knedlo zelo

Autor receptu: planeta (121 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

vepřové maso omyjeme, naporcujeme na širší plátky,osolíme a okmínijeme, vložíme do pekáče, přidáme 1 cibuli, 4 stroužky česneku a 1 mrkev ( můžeme přidat i kousek celeru ),kterou očisíme a překrojíme vejpůl, pekáč dáme do rozpálené trouby a pečeme za stálého podlévání do měkka,podáváme s domácím knedlíkem (houskovým nebo bramborovým )a zelím (bílým nebo červeným nebo kysaným) dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |5. května 2014
nepřekonatelná česká klasika Odpovědět
planeta |15. ledna 2013
po obídku si dáme pěkně orosenou plzeň, nebo řezané pivo , ať nám slehne Odpovědět
ehm |4. ledna 2013
o vikendu udelam.. Odpovědět
ehm |4. ledna 2013
medelni mnamuska Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!