Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová játra na slanině

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Slaninu si nakrájíme na kostičky a orestujeme v hrnci, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, na kousky nakrájená játra. Vše dohromady trochu orestujeme, přidáme sladkou papriku, chvilinku ještě orestujeme,ale máme hned připravenou vodu a zalejeme. Papriku restovat jen chvilinku, aby nám nezhořkla. Během dušení přidáme nadrobno nasekaný česnek. Nakonec zahustíme moukou, osolíme, dokořeníme každý dle své chuti a posypeme majoránkou a ještě chvilinku provaříme mouku. Podáváme s rýží, nebo knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jana.remkova.7 |11. června 2013
Zkusím, díky za tip:-) Odpovědět
Bagorz |11. června 2013
Janičko,budu je dělat zítra.Já taky nedávám majoránku(jen někdy)ale přidávám špetičku suš.tymiánu a někdy i zelenou papriku nakonec.Zkus to :-)Pa Odpovědět
jana.remkova.7 |5. června 2013
Majoránku máme v guláši rádi, ale každý si samozřejmě může koření přidat a ubrat podle vlastní chuti:-) Odpovědět
Januse |5. června 2013
já dělám bez majoránky, dobré Odpovědět
katy9 |11. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Anna1960 |11. května 2013
dobrota Odpovědět
jana.remkova.7 |1. března 2013
No, dnes ji máme na oběd, jake formou guláše:-) Odpovědět
Bagorz |1. března 2013
konečně klasika!Dávám do oblíbených Odpovědět
Jirinaja |28. února 2013
děláme, jen bez majoránky :-) Odpovědět
evahu |26. února 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!