Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová panenka v bylinkové krustě

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Troubu zahřejeme na 140°.Maso opláchneme,osušíme,osolíme a okořeníme. Na 2 lžících oleje je zprudka opečeme. Pak pečeni potřeme hořčicí. Smícháme strouhanou pomerančovou kůru s mletými piniovými semínky a s jemně posekanými bylinkami. Maso ve směsi důkladně vyválíme a krustu zatlačíme,aby držela. Panenku pečeme 35 minut. Nasekáme česnek a opečeme ho na 2 lžících oleje. Přidáme rajský protlak a rajčata, vaříme 5 minut a pak omáčku okořeníme. Pečeni nakrájíme na plátky a podáváme např. s gnocchi politými omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!