Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová panenka na hruškách

Autor receptu: asona (237 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Hrušky nakrájíme na kousky. 2) Máslo rozpustíme s cukrem na pánvi a přidáme hrušky. Necháme zkaramelizovat. 3) Přidáme sůl, pepř, tymián a litr vody a povaříme. 4) Až se omáčka trochu zahustí, přidáme hruškovici a smetanu. 5) Panenku naporcujeme a naplníme hruškami. Stáhneme provázkem, osolíme, opepříme a potřeme zbylými hruškami, které jsme rozmixovali. 6) Zprudka orestujeme a pečeme 20 minut na 180 °C. 7) Podáváme s hruškovou omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

objev |7. července 2015
dobrota Odpovědět
sonizna |7. července 2015
Super Odpovědět
asona |7. července 2015
Hrušky můžeme nahradit jablky. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!