Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové kotlety na víně

Autor receptu: Mešitka (296 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Vepřové kotlety naklepeme a odstraníme přebytečný tuk. Osolíme, opepříme a necháme v troše vody v hlubší pánvi přejít varem. Když se voda odpaří, přidáme trochu oleje a maso osmahneme z obou stran. K masu přidáme bílé víno – asi 3 lžíce na jednu porci. V přikryté pánvi necháme přejít varem. Podáváme horké s bramborovou kaší. Pokud nechceme použít víno, můžeme dát několik kapek citronové šťávy.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!