Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové kotlety s hořčicí a sýrem feta

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Kotlety naklepeme rukou, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na olivovém oleji. 2) Na jiné pánvi smažíme na másle pórek nakrájený na půlkolečka, přidáme vývar a obě hořčice. Povaříme 2 minuty. 3) Podlijeme creme fraiche, rozdrobenou feta, cukr a citronovou šťávu. 4) Vaříme 5 minut. 5) Podlijeme vínem a přidáme kotlety. Vaříme ještě tak 8 minut. 6) Podáváme s fazolovými lusky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
super Odpovědět
objev |8. června 2015
Místo créme fraiche lze použít smetanu. Odpovědět
objev |8. června 2015
Fazolky jsou dokonalou přílohou k vepřovému. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!