Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové jazyky v těstě

Autor receptu: Mešitka (296 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Těsto: 125 ml vody 120 g hladké mouky 1 vejce 20 ml oleje sůl tuk na smažení Jazyky očistíme a vložíme je do svařené vody s octem, cibulí a přísadami a uvaříme doměkka.Před dovařením jazyky oloupeme a ještě dovaříme doměkka.Měkké vyjmeme, necháme vychladnout a nakrájíme na plátky. Připravíme těstíčko:Ve vodě rozmícháme vejce a mouku, osolíme, přidáme olej a rozmícháme.Jazyky obalujeme v připraveném těstíčku a vkládáme do rozehřátého tuku a rychle smažíme dozlatova. K jazykům podáváme vařené brambory, kaši a různé zeleninové saláty.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!