Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové jehly s klobásou

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z vepřové kýty nakrájíme řízky, odblaníme je, naklepeme a nakrájíme na čtverečky. Potřeme je olejem, posypeme rozetřeným česnekem a pepřem a v hlubší misce necháme 1-2 hodiny odležet. Klobásu, cibule a okurky nakrájíme na kolečka, střídavě s masem napícháme na jehly nebo na špejle, pokapeme je olejem a vložíme do rozehřátého grilu na rošt potřený olejem. Pečeme je 14-16 minut, přitom je často otáčíme a potíráme olejem. V kontaktním grilu pečeme jehly při středním záhřevu asi 5 minut. Jehly osolíme a podáváme s hořčicí, drobně nakrájenou cibulí, brambory nebo s pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!