Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové ledvinky s omáčkou

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Ledvinky očistíme, zbavíme močovodů, povaříme ve vodě, osušíme a na rozpáleném másle opečeme po obou stranách asi 10 až 15 minut. Osolíme, přendáme na nahřátou mísu, rychle nakrájíme na tenké plátky, přiklopíme a postavíme na kastrol s horkou vodou, než připravíme omáčku. Do kastrolku, ve kterém jsme pekli ledvinky, nalijeme víno, zředěnou hořčici, přidáme asi ½ lžíce másla, sekanou petrželku, pepř a citronovou šťávu. Necháme prohřát, nalijeme na ledvinky a podáváme horké. Vhodnou přílohou je chleba opečený na másle.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!