Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové maso na pivě

Autor receptu: Martina (22 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na kostky, cibuli, celer a mrkev oloupeme a nakrájíme na kostičky. Na sádle zprudka opečeme maso, vyndáme ho na mísu a na výpeku dozlatova orestujeme cibuli. K cibuli přidáme celer s mrkví a společně restujeme do zhnědnutí. Vložíme zpět maso a přidáme koření a cukr. Osolíme, zalijeme 200 ml piva a hrnkem vody. Za občasného míchání pod poklicí dusíme. Chléb zalijeme zbytkem piva a necháme rozmočit. Když je maso téměř měkké přimícháme chléb s pivem, přilijeme trochu vody a dusíme do měkka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Bagorz |29. června 2013
Dobré,akorát bych nepřidával cukr,když tam je černé pivo.Jinak mám v oblíbených Odpovědět
Lenny |14. června 2013
dobrá kombinace Odpovědět
katy9 |22. května 2013
vyzkouším Odpovědět
FOTOrecepty |16. května 2013
Recept určitě zkusím. Odpovědět
roxana-zdena |27. dubna 2013
vypadá dobře Odpovědět
Konato |16. dubna 2013
Dobré! Odpovědět
lucy3 |14. dubna 2013
vyzkouším Odpovědět
zdenkai |31. března 2013
já také... Odpovědět
Bagorz |31. března 2013
Ukládám Odpovědět
Aggie|9. června 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!