Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové maso pečené na kmínu

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Krkovičku opečeme vcelku na rozehřátém sádle ze všech stran,osolíme,okořeníme pepřem a kmínem,podlijeme,přiklopíme a upečeme ve vyhřáté troubě do měkka.Krátce před dopečením maso odkryjeme.Během pečení podle potřeby podléváme vodou a také výpekem. Upečené maso vyndáme,šťávu přecedíme,zahustíme moukou a povaříme 20 minut.krátce před dopečením přidáme kečup.Upečené maso nakrájíme na plátky,uložíme na misku polijeme omáčkou.Podáváme s bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!