Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové medailonky s porkovými karbanátky

Autor receptu: PetulkaH (124 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • 50 g máslo
  • na kolečka, 2 kusy pórek
  • dijonská, 2 lžíce hořčice
  • 4 lžíce mouka polohrubá
  • 3 lžíce olej
  • lístky, 1 lžíce tymián
  • medailonky, 8 kusů vepřové
  • 1 kg brambory

Pracovní postup:

Troubu rozehřejte na 220C.Vepřové medailonky omyjte,osušte a potřete hořčicí.Přitiskněte k nim tymiánové lístky a dejte je na 30minut péct do trouby,aby maso změklo. Mezi tím oloupejte a nakrájejte brambory a dejte je na 12minut vačit do osolené vroucí vody.Poté ji slijte,vratte do hrnce,přiklopte,nechte 2minuty zapařit a co nejvíce je rozmačkejte štouchadlem. Máslo rozpustte ve velké pánvi,přidejte porek a deset minut jej opékejte do změknutí.Stáhněte z ohně,vmíchejte rozmačkané brambory,směs osolte a z hmoty udělejte osm karbanátků.Poprašte je moukou a osmahněte je na oleji zhruba 2 minuty z každí strany.Podávejte s masem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |26. řijna 2014
lákavé 1+ Odpovědět
Polda |12. řijna 2013
je to lákavé, určitě vyzkouším Odpovědět
milmach |4. července 2013
dobré Odpovědět
pavlinf |3. července 2013
lákavé Odpovědět
cvrcek |3. července 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!