Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové na pivě

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na kastrol dáme zpěnit máslo a nakrájenou cibuli. Když zezlátne vložíme na ni maso, osolíme, opepříme, přidáme kmín a dusíme. Když je maso měkké, přidáme citronovou kůru, strouhaný chléb, zalijeme pivem a necháme ještě chvíli povařit. Šťávu necedíme, vyjmeme pouze citronovou kůru. Omáčku můžeme i dochutit stroužkem utřeného česneku se solí. Podáváme s chlebem nebo vařeným bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

freya |17. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!