Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové se zelenými fazolkami a mrkví

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na proužky nakrájené maso vložíme do směsi ze sójové omáčky, 1 lžíce oleje, vína a hodinu necháme uležet. Maso pak vyjmete, osušíme a marinádu uschováme. Očištěné a na obou koncích seříznuté fazolky a na proužky nakrájenou mrkev vložíme do rendlíku s mírně osoleným menším množstvím vařící vody. podusíme do měkká a poté scedíme. V pánvi rozehřejeme zbylý olej, přidáme zázvor s jemne nasekaným česnekem a společně za stálého míchání osmahneme. Přidáme na nudličky nakrájené mBaso a ze všech stran je osmahneme dohněda. Poté přidáme fazolky s mrkví a další 3 minuty mícháme vše společně. Nakonec podlijeme marinádou a ještě 2 minuty podusíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!