Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové srdce na slanině

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Dobře očištěná,tuku zbavená,omytá a osušená srdce nakrájíme na 0,5 cm silné plátky.Pánev vymažeme tukem vložíme do ní na nudličky nakrájenou slaninu a necháme jí saskovatět a trochu vylít tuk.Pak k ní přidáme oloupanou,najemno nakrájenou cibuli.Na zpěněnou cibuli rozložíme osolené a opepřené plátky srdce,které ze všech stran opečeme,podlijeme trochou vývaru,zamícháme a pod poklicí dusíme na minimu asi 30 minut.Měkké plátky srdce vyjmeme,vysmahneme šťávu,zaprášíme moukou a trochu podlijeme.Do hotové omáčky vložíme zpět maso a pod pokličkou jěště několik minut povaříme. Přílohy,chléb,brambory,rýže,pečivo.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

macik |5. června 2013
zkousím Odpovědět
Lucie10 |4. června 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!