Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové s Tymiánem

Autor receptu: Keksik (11 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřové maso nebo kotlet nakrájíme na plátky cibuli osmažíme a maso zprudka také. Po opečení maso vyndáme a šťávu zaprášíme jednou lžící mouky. Podusíme s troškou vody. Přidáme tymián a vrátíme maso do šťávy a podáváme s kroketama nebo jen tak.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kuchticek |2. září 2013
mnam Odpovědět
-1 |14. července 2013
dobrý recept Odpovědět
nikita066 |4. května 2013
děkuju za recept, jen neuvádějte bezlepková když píšete hladká mouka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!