Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřovka jako pomazánka

Autor receptu: kim (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
109× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Obsah konzervy rozmačkáme vidličkou,přisypeme nadrobno pokrájenou cibuli,sladkokyselou okurku,nasekané vařené vajce,sůl,mletý pepř,přidáme sádlo,plnotučnou hořčici a směs umícháme dohladka.Hotovou pomazánku mažeme na čerstvý chléb nebo veku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

mochomůrka |9. června 2016
ukládám Odpovědět
Jindriska8 |23. března 2014
Děláme! Odpovědět
T 11 |23. března 2014
superr Odpovědět
sazinka |22. března 2014
like Odpovědět
*y555 |14. března 2014
like Odpovědět
X0X |13. března 2014
děláme Odpovědět
X0X |13. března 2014
dobré Odpovědět
sazinka |9. března 2014
super Odpovědět
kulajda |9. března 2014
mnam Odpovědět
zdenek.zizka.100|4. srpna 2015
stou solí bych brzdil,už jenom ta plechovka vepřovky je slaná jako ..... :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!