Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřový bůček v zelí

Autor receptu: kattyr (386 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • sójová omáčka
  • zelená nať
  • 80 g bílé zelí
  • 5 g česnek
  • škrob, 5 g
  • 5 g tuk
  • bůček, 40 g vepřové
  • víno, 0,15 dl

Pracovní postup:

Na drobné kostičky nakrájené maso okořeníme, posypeme glutasolem, osmahneme na tuku s česnekem a částečně vysmažíme. Přidáme zelí, koření, sójovou omáčku a víno a podusíme do měkka. Podáváme ochucené zelenou natí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Babetta |28. června 2013
Bez toho glutasolu by to nešlo ? Není totiž vůbec zdravý...:-( 40 g bůčku, to je porce pro vrabce? Odpovědět
Georgina |28. června 2013
zajímavé Odpovědět
macik |28. června 2013
zkusim Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!