Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřový guláš mistra Vašáka

Autor receptu: Sofii (348 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájenou nadrobno osmažíme dozlatova na rozehřátém sádle, vmícháme papriku, po zpěnění přidáme maso, osolíme, opepříme, přidáme utřený česnek a dusíme pod pokličkou na mírném ohni. Když se z masa vydusí šťáva, podléváme horkou vodou a dále dusíme. Ze lžíce sádla a hladké mouky umícháme světlou jíšku a omáčku zahustíme. Necháme dobře provařit. Ke konci vaření přimícháme rajský protlak a drobně pokrájené párky. Podáváme s těstovinami nebo rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!