Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřový ovar

Autor receptu: pavlinf (265 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rozseknutou hlavu dobře očistíme,zbavíme chloupků a dobře vypereme v několika vodách. Hlavu dáme do hrnce s horkou vodou,přidáme oloupanou cibuli,koření a sůl a vše vaříme doměkka.Měkké maso vyndáme na talíř vykostíme ,nakrájíme na menší kousky a podáváme s chlebem a hořčicí

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

i |17. července 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!