Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřový slavkovský špíz

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z uvedených surovin si připravíme kousky jako na špízy, které napícháme na špejle nebo jehly a v červeném víně přes noc marinujeme v chladu. Pečeme na roštu. Podáváme s chlebem, vařenými bramborami nebo hranolky a můžeme obkládat zeleninou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |25. řijna 2014
luxus, vyzkouším a dávám like .-) 1+ Odpovědět
Polda |27. prosince 2013
ukládám Odpovědět
petr.helman.5|12. dubna 2014
zkusím díky Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!