Staňte se našimi fanoušky na:

Vídeňský telecí řízek

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Připravujeme z telecí kýty nakrájené na plátky, maso naklepeme, okraje nasekneme, aby se nám nekroutily, po obou stranách osolíme a obalujeme v mouce, mléce s rozkvedlanými vejci a ve strouhance.Řízky smažíme v rozpáleném oleji po obou stranách dočervena. Podáváme s vařenými brambory, s bramborovou kaší a se zeleninovými saláty.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!