Staňte se našimi fanoušky na:

Vinohradské zelí-Vinogradski kupus

Autor receptu: aB (218 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zelí rozkrájíme na menší kousky,maso na kostky,zeleninu,cibuli a česnek nakrájíme nadrobno.Na sádle zpěníme cibuli,přidáme maso,lehce opečeme,přidáme papriky,rajčata,česnek,sůl,papriky,zalijeme větším množstvím vody a zvolna vaříme doměkka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |23. listopadu 2013
to může být dobré. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!