Staňte se našimi fanoušky na:

Višňová omáčka

Autor receptu: q (213 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Omyté a vypeckované višně zalijeme vodou, přisypeme cukr a vanilkový cukr a na mírném ohni višně uvaříme doměkka. Škrob promícháme s rumem, vmícháme ho do rozvařených višní a směs necháme přejít varem. Višňovou omáčkou poléváme zajména kynuté knedlíky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

slu |10. srpna 2014
zajímavé Odpovědět
Penelope |8. listopadu 2013
zajímavé Odpovědět
-1 |20. června 2013
dobrý tip Odpovědět
PF*13 |13. června 2013
ukládám,snad recept někdy použiju Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!