Staňte se našimi fanoušky na:

Všetatský guláš

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na rozehřátém sádle osmažíme dozlatova dvě třetiny nadrobno nakrájené cibule,přidáme na kostka nakrájené maso a za stálého míchání opečeme ze všech stran.Zaprášíme hladkou moukou,zamícháme,přidáme sladkou papriku,chvíli osmahneme za stálého míchání.Přidáme rajčatový protlak,zase vše osmahneme a zalijeme vývarem a dusíme.Během dušení přidáme česnek,kmín,a pepř,majoránku a sůl až nakonec.Pokud děláme v papiňáku,přidáme před uzavřením hrnce třený česnek,kmín a pepř.Po otevření hrnce pak přidáme majoránku,osolíme a zjemníme lžičkou másla.Na talířích zdobíme maso cibulí,a opečenou půlkou párku.příloha knedlíky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Januse |6. června 2013
ještě že to můžu udělat doma a nemusím do Všetat Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!