Staňte se našimi fanoušky na:

Zvěřinová polévka s játrovými knedlíčky

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso a kosti omýt a dát do studené vody. Přidat rozkrojené neoloupané cibule, jednu mrkev a petržel, polovinu pórku a celer, koření. Přivést k varu, pak teplotu snížit a vařit cca 2 hodiny. Omytá játra umlít. Vejce utřít s máslem, přidat játra, nasekanou petrželku, utřený česnek, majoránku, sůl a bílý pepř. Zahustit strouhankou, udělat malé knedlíčky a uvařit v osolené vodě. Těstoviny uvařit a přecedit. Z vývaru vyndat maso a nakrájet na malé kousky. Vývar přecedit, vložit do něj zbytek na tenké nudličky nakrájené zeleniny, maso a těstoviny. Krátce prohřát a ozdobit petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!