Staňte se našimi fanoušky na:

Zadělávané jehněčí

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso omyjte studenou vodou, rozkrájejte na porce a posolte.V kastrolu rozehřejte máslo, zpěňte cibuli, vmíchejte kořenovou zeleninu, chvíli duste,a pak přidejte maso.Podlijte horkým vývarem a duste, dokud zcela nezměkne.Připravte světlou jíšku:v pánvičce rozpalte lžíci másla a rozmíchejte v něm mouku.Měkké maso odložte stranou, omáčku zahustěte jíškou, chvíli prohřívejte, odstavte a ihned vmíchejte žloutky.Na talířích porce masa přelijte omáčkou, podávejte s houskovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Vlastik |9. prosince 2013
Super, 1* Odpovědět
Vlastik |9. prosince 2013
Super, 1* Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!