Staňte se našimi fanoušky na:

Zaječí medailonky s čekankou

Autor receptu: asona (237 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory neloupeme, jen je propícháme vidličkou, potřeme olejem, osolíme a opepříme. Pečeme je na 200 °C asi hodinu. Čekanku očistíme a 40 minut pečeme spolu s bramborami. Smícháme vývar a portské a svaříme na polovinu. Vmícháme marmeládu a máslo a odstavíme. Zaječí medailonky osolíme, opepříme a smažíme 4 minuty z každé strany na másle. Zaječí medailonky podáváme s bramborem a čekankou přelité omáčkou z portského vína.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

asona |28. července 2015
Zvěřina - Typicky podzimní.. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!