Staňte se našimi fanoušky na:

Zajíc po myslivecku na víně se sardinkami

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rozporcovaného zajíce osmahneme ze všech stran, podlijeme vínem a vaříme, dokud se víno nevypaří. Přidáme česnek, rozmarýn, šalvěj a zalijeme vývarem ( trochu vývaru si schováme) . Podle chuti také osolíme a opepříme. Dusíme, dokud nebude zajíc měkký. Do trochy zbylého vývaru přidáme nakrájené sardinky a trochu octa a podusíme asi 3 - 5 minut ( polijeme už hotového zajíce ).

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Kačka2 |16. ledna 2017
A určitě jsou to sardinky? Nejsou to náhodou sardelky? Odpovědět
Vlastik |9. prosince 2013
Super, 1* Odpovědět
Vlastik |9. prosince 2013
Super, 1* Odpovědět
*N |30. listopadu 2013
jupí Odpovědět
kudrnáčmilan|17. listopadu 2015
Teda… to zní zajímavě, nějakej zajíc se mi tu válí….. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!