Staňte se našimi fanoušky na:

Zajímavý džem

Autor receptu: VELKAKOKI (562 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Stejné množství rajčat, jablek, hrušek a hodně zralých bezinek rozvaříme a prolisujeme. Přidáme cukr, uvedeme do varu a přidáme Pektogel rozmíchaný s 100 g cukru. Naplníme do sklenic a sterilujeme 10 min. při 85 stupních C. Upozornění: na 1 kg protlaku 300 g kryslalového cukru.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Vlastik |9. prosince 2013
Super, 1* Odpovědět
Vlastik |9. prosince 2013
Super, 1* Odpovědět
VELKAKOKI |11. července 2013
zkuste,doporučuji.. Odpovědět
aťka |11. července 2013
Opravdu zajímavý receptík- že bych to vyzkoušela ? Odpovědět
wieruska |11. července 2013
zvláštní Odpovědět
holub|14. července 2013
máme zahradu, tak to risknu Odpovědět
břich|8. července 2013
správný název Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!