Staňte se našimi fanoušky na:

Žampionová oka

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
24× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • máslo na vymazání zapékací mísy
  • tatarská omáčka
  • 8 křepelčích vajec
  • 8 žampionů - větší pevné hlavičky

Pracovní postup:

Ze žampionů opatrně odstraňte nožičky, vnitřky hub osolte a do každého kloboučku rozklepněte jedno křepelčí vajíčko (můžete vzít i maličké slepičí). Osolte, opepřete a naskládejte do zapékací misky vytřené tukem. Zvolna pečte v předehřáté troubě, hotové podávejte s tatarskou omáčkou, salátem a pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Ahasver |24. řijna 2016
to může být dobré Odpovědět
Marťula09 |8. května 2014
dobrota Odpovědět
Šuldeska |8. května 2014
Vyzkouším, žampiony mám moc ráda. Odpovědět
Alma |17. dubna 2014
uloženo Odpovědět
lindi |1. března 2014
Zajímavé! Odpovědět
RadimP |24. února 2014
Zajímavé. Odpovědět
kymlal |1. února 2014
zkusím Odpovědět
K.Vladka|29. řijna 2016
vyzkouším Odpovědět
Jana 9|4. února 2014
super,ukládám Odpovědět
Kiki.18|1. února 2014
Vypadá to dobře!:) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!