Staňte se našimi fanoušky na:

Žampionová polévka

Autor receptu: A (416 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Čerstvé žampiony očistíme,nakrájíme na plátky a osmažíme na másle.Přidáme pokrájenou cibuli a mouku a připravíme jíšku.Světlou jíšku zalijeme vodou,osolíme a necháme provařit.Na záver přimícháme smetanu, nadrobno pokrájené vejce uvařené natvrdo a posekanou petrželku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

honzíček |23. května 2013
ukladam Odpovědět
Mišička |16. května 2013
určitě udělám Odpovědět
JanaB |15. května 2013
Vyzkouším. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!