Staňte se našimi fanoušky na:

Zapečené bílé fazole

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Fazole propláchněte, zalijte čistou vodou a nechte přes noc namočené. Druhý den fazole uvařte doměkka. Například v tlakovém hrnci to trvá padesát minut. Fazole sceďte, přidejte k nim hrášek, kukuřici, pórek nakrájený na kolečka a červenou papriku nakrájenou na proužky. Lžíci oleje zahřejte v pánvi a pak na něm opečte cibuli nasekanou najemno, přidejte slaninu nakrájenou na nudličky a vyškvařte ji. Pak vše vmíchejte k fazolím. Přidejte kečup, smetanu a ementál. Osolte a opepřete, přendejte do čtyř až pěti zapékacích misek a čtyřicet minut zapékejte při 180 °C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana 9|7. března 2015
vypadá to dobře,vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!