Staňte se našimi fanoušky na:

Zapečené brambory s houbami a fazolkami

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • sojová drť
  • fazolky (zelené, naložené)
  • 2 lžíce mléka (ovesného)
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 4 stroužky česneku
  • 6 brambor

Pracovní postup:

Očištěné brambory (můžeme, ale nemusíme oškrábat), nakrájejte na plátky, rozložte do pekáčku a zbytek odložíme stranou. Sojovou drť zalijete vroucí vodou, necháte nabobtnat a pak slijete. Houby namočte. Na oleji opečte sojovou drť s prolisovaným česnekem, okořeňte kmínem, bazalkou a gulášovým kořením. Zalijte vodou s houbami a povařte. Ovesný nápoj a mouku rozkvedlejte, a nalijte do houbové směsi, nakonec přidejte fazolky. Na brambory rozetřeme část směsi, pak dáme opět brambory a navrch dáme znovu směs. Zapékáme asi 15 minut na 200°C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alpenrose |23. května 2014
**** Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!