Staňte se našimi fanoušky na:

Zapečené rybí ragú

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Troubu předehřejte na 180°C. V osolené vodě uvařte oloupané a pokrájené brambory doměkka. Slijte, přilijte 70 ml mléka a rozšťouchejte na kaši. Osolte a opepřete. Zbylé mléko přiveďte k varu spolu s celým pepřem, cibulí a bobkovým listem. Sejměte z ohně, přiklopte a nechte 10 minut stát. Vložte rybu, vařte 5-10 minut a sceďte. Rybu i tekutinu uchovejte. Na másel opékejte pórek 3 minuty. Zaprašte moukou a míchejte minutu. Zalijte ochuceným mlékem, prošlehejte a vařte do zhoustnutí. Vypněte a vmíchejte nasekanou petrželku. Zapékací nádobu vymažte máslem. Dejte do ní rybu, omáčky, krevety a vejce. Zakryjte bramborovou kaší a pečte 20-30 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!