Staňte se našimi fanoušky na:

Zapékaná sekaná s hermelínem - rychlovka našeho dědy

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Plátky sekané opečeme z obou stran na pánvi potřené tukem. Hermelín naplocho rozkrojíme a vložíme mezi plátky sekané, pod pokličkou dusíme do roztavení sýra. Tatarskou omáčku smícháme s kečupem a přelijeme přes hotové plátky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!