Staňte se našimi fanoušky na:

Zapékané žampiony v alobalu

Autor receptu: josifek (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
51× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupané žampiony zbavíme stopky. Na pánvi osmahneme na olivovém oleji část žampionů, které jsme nakrájeli a přidáme směs zeleniny (hrášek, mrkev), koření a vše spojíme vajíčky. Připravíme si alobal. Na něj dáme cca 2 lžíce plnící směsi z pánve. Směsí naplníme i žampiony. Do alobalu dáme 4 ks plněných žampionů obložíme plátky anglické slaniny, posypeme strouhaným parmezánem a přidáme několik kapek olivového oleje. Stlačením alobal uzavřeme a zapečeme na cca 18 minut. Jako příloha se hodí opečený toustový chléb.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Penelope |16. února 2014
báječné,1+ Odpovědět
pavlinf |3. července 2013
super Odpovědět
pajunc |2. července 2013
to musí být výborné, ukládám :) Odpovědět
planeta |26. června 2013
dobrá houbová chuťovka, také bych si dala,1+ Odpovědět
honzíček |15. června 2013
mnam Odpovědět
Januse |14. června 2013
dobré Odpovědět
Jana 9|28. ledna 2014
ukládám Odpovědět
kulíšek333|14. září 2013
dobré Odpovědět
kulíšek333|14. září 2013
uloženo Odpovědět
KarelKarel|6. září 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!