Staňte se našimi fanoušky na:

Zavařené houbové lečo

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • 1 velká lahev kečupu
  • 8 dkg cukru krupice
  • 10 dl octa
  • 12 dl rostlinného oleje
  • 75 dkg povařených hub (nakrájených)
  • 2 dkg soli
  • 50 dkg cibule
  • 50 dkg paprik

Pracovní postup:

Připravte marinádu: Kečup rozmíchejte s octem, olejem, cukrem a solí. Papriku nakrájenou na proužky a cibuli na kolečka promíchejte s uvařenými houbami a naložte do sklenic. Zalijte marinádou a sterilujte 30 minut při 85°C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

maarchi|22. srpna 2014
Měl bych dotaz, zda poměr octa a oleje k ostatním surovinám je správný. Zdá se mi poněkud neadekvátní, aby na tyto suroviny bylo použito 1 l octa a 1,2 l oleje (10 dl octa a 12 dl oleje). Děkuji za odpověď, Rohovsky O. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!