Staňte se našimi fanoušky na:

Zavařenina z rajčat

Autor receptu: janackacka (20 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rajčata rozvaříme, propasírujeme, dále vaříme 1 hodinu s cukrem, před koncem varu přidáme pektogel, kyselinu citronovou a rum. Horké plníme do nahřátých sklenic.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pes |8. září 2013
bez konzervantu,stačí rum Odpovědět
jobovab |7. září 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!