Staňte se našimi fanoušky na:

Zelené masové karbanátky

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na menší kousky a semeleme. Cibuli si nakrájíme nadrobno a osmažíme na oleji. Necháme vychladnout a smícháme ji s masem, osolíme, opepříme a přidáme vejce. Vypracujeme masové těsto. Necháme ho chvíli odstát v lednici. Kopr, petrželku a listový špenát omyjeme a nakrájíme nadrobno. Z masové směsi vypracujeme karbanátky a vyválíme je v připravené zelenině. Osmažíme je na rozehřátém oleji. Majonézu smícháme s rozmačkaným česnekem, hořčicí, sladkou paprikou a s citrónovou šťávou. Hotové karbanátky naskládáme na talíř a ozdobíme je koprem a petrželkou. Dresing podáváme zvlášť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!