Staňte se našimi fanoušky na:

Zelenina pod maso

Autor receptu: Hanina (107 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Veganské
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
27× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zeleninu pokrájíme na kostičky nebo pásky, přidáme ostatní suroviny a povaříme 10 minut. Horké plníme do skleniček. Sterilujeme 15 minut na 80°C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

tepito |10. září 2013
dělám podobně Odpovědět
pes |3. září 2013
fajn tip Odpovědět
renda9 |1. září 2013
udělám Odpovědět
E- |27. srpna 2013
zkusíme Odpovědět
b* |26. srpna 2013
uloženo Odpovědět
wieruska |22. srpna 2013
dobré Odpovědět
danca.popovicova|20. prosince 2013
super! 1+ Odpovědět
Kuchař3|14. listopadu 2013
zásoby zeleniny na zimu, 1* Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!