Staňte se našimi fanoušky na:

Zeleninová polévka s vločkami

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Očištěnou mrkev a kedluben nakrájíme na kostky a žampióny na plátky. Umytou zelenou petrželku nasekáme na drobno. Do vařící vody dáme vločky, nakrájený kedluben, mrkev, žampióny a vaříme 20 minut. Přidáme bujóny, polévku zahustíme sádlovou jíškou a povaříme ještě asi 10 minut. Polévku dochutíme kořením, solí a odstavíme. Na závěr přidáme nasekanou petrželku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

daramacho |22. řijna 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!