Staňte se našimi fanoušky na:

Zeleninová rýže po indicku

Autor receptu: kyschu (69 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Nízkokalorické
Veganské
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
15× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do malého kousku jemnější látky zabalte jako do čajového sáčku následující koření: 6 hřebíčků 2 svitky rozdrcené skořice 1 čl kmínu 1/2 čl mletého kardamonu 1/4 čl asafoetidy (nemusí být) V hrnci rozehřejte ghí nebo máslo a osmažte čili, strouhaný zázvor a kurkumu. Přidejte zeleninu a smažte dalších 4 až 5 minut. Přidejte rýži a chvilku míchejte. Potom přidejte slanou vodu a bobkové listy. Vše zamíchejte a uveďte do varu. Sáček s kořením zavěste do rýže, přikryjte hrnec a vařte na mírném plameni dokud se voda nevstřebá. Rýži servírujte ozdobenou dílky citrónu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

ehm |4. ledna 2013
neznam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!